slo hrv
Podpora
Telefon 098 986 74 73 Email [email protected]
Pomoć pri kupnji

Ne možete naći ključne informacije i još uvijek imate otvorena pitanja? Pišite nam ili nas nazovite. Uvijek smo vam na raspolaganju.

Trebate li pomoć
pri odabiru bazena?

Pročitajte vodič

Montažni bazeni Power Steel® Oval

Ovog ljeta pretvorite svoje dvorište u luksuzno, obiteljsko utočište uz izvanredno rješenje –montažni bazen ovalnog oblika, baš kao što je kvalitetan montažni bazen Montažni bazeni Power Steel® Oval.

Nadzemni bazeni su jedna od najbržih i najpovoljnijih opcija preoblikovanja i oživljavanja vlastitog vrta, ali i egzistiranja i preživljavanja paklenih ljetnih vrućina dok smo daleko od mora. U potrazi ste za svojim komadićem raja u obliku bazena? Ne trebate tražiti dalje jer na našem online shopu Bestway.hr imamo odgovor za svaku vašu želju:

·         Bazeni Fast Set (bazeni s rubom na napuhavanje) prvenstveno su dizajnirani za obitelji s malom djecom, a na dobrom su glasu jer se mogu sastaviti i razmontirati u samo nekoliko
          minuta.

·         bazeni Steel Pro® MAX™ su osnovna klasa montažnih bazena pravokutnog ili okruglog oblika za korisnike koji se obožavaju brčkati, a imaju čeličan okvir koji se sastavlja bez ikakvog
          dodatnog alata. 

·         bazeni Swim Vista Series™ nude jedinstven doživljaj kupanja zahvaljujući atraktivnim vodonepropusnim prozorima na stijenkama, a koji omogućuju pogled u ili iz bazena.

·         bazeni Hydrium™ imaju iznimno izdržljivu metalnu konstrukciju i stijenke bazena zbog kojih bez problema mogu prezimiti na otvorenom.

5 prednosti ovalnih bazena kao što je montažni bazen Power Steel® Oval

U prošlosti su se nadzemni bazeni često smatrali trnom u oku jer su bili glomazni i nepraktični za postavljanje i održavanje. Ali vremena su se promijenila pa su nadzemni bazeni, polako ali sigurno, postali nezaobilazan dio ljetne razbibrige. Svi ih imaju u svojim dvorištima!

Ako čeznete za luksuznim privatnim osvježenjem, ovalni bazeni su nedvojbeno vrijedni razmatranja. Montažni bazen Power Steel® Oval je prava zvijezda Bestway® kolekcije jer ga krase odlike koje se teško mogu poreći:

·         klasičan, bezvremenski ovalni oblik bazena pruža mekši, prirodniji, stiliziraniji izgled vape okućnice,

·         odličan je izbor za male prostore jer zauzima minimum dvorišnog prostora, ali nudi puno funkcionalnog mjesta za kupanje,

·         unutrašnji dio bazenskog platna oslikan je dopadljivim uzorkom mozaika kojeg se može vidjeti u ekskluzivnim hotelima, spa i wellness centrima,

·         zaobljeni oblik bazena omogućuje bolju cirkulaciju vode i lakše čišćenje budući da nema oštrih kutova u kojima se nakuplja nečistoća,

·         bazeni ovalnog oblika prilagođavaju se željama korisnika – za ležerno brčkanje, obiteljske igre s djecom ili pak lagane treninge plivanja, ovaj model bazena spreman je za sve izazove.

Kako održavati i čuvati ovalni montažni bazen?

Da bi vaši novi montažni bazeni Power Steel® Oval vrhunske kvalitete u potpunosti služili svojoj funkciji i još godinama vas hladili i uveseljavali, iznimno je važno dobro pripremiti teren prije njihove montaže. Svaki bazen za dvorište treba postaviti na ravno tlo, bilo da se radi o zemlji, travi ili betonskoj podlozi. Tu su podloge za bazene od velike pomoći jer neće samo izjednačiti podnu oblogu, već će i uvelike utjecati na vaše iskustvo kupanja budući da je bazenska voda jednake visine u svim dijelovima bazena.

Kao što smo već spomenuli, montažni bazeni Power Steel® Oval idealni su modeli za održavanje jer se nečistoća i sitne čestice prljavštine lako mogu ukloniti zahvaljujući klasičnim dodacima poput mrežice, četke i usisivača. U paketu s bazenom dolazi i pokrivač koji je od velike koristi kada bazen nije u funkciji jer drži slomljene grančice, lišće, kukce i sitnu prašinu podalje od bazenske vode.

artikla
na stranicu
artikla